Ακόμη πονάει από το άγριο ξύλο η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα (vid)

Καθημερινά παρακολουθεί τις εξελίξεις για την υπόθεση ξυλοδαρμού της από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα, η Σοφία Πολυζωγοπούλου. Όπως λέει το στενό της περιβάλλον, η 37χρονη είναι έντονα προβληματισμένη από τις κινήσεις που κάνει η πλευρά του κατηγορούμενου.

«Είναι αδιανόητο όλο αυτό και η Σοφία δεν έχει προλάβει να συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί. Αν δει κανείς τα πράγματα λογικά θα καταλάβει τι έχει συμβεί. Ο Λύτρας προσπάθησε να στρέψει την κατάσταση αλλού, βρέθηκε εκεί που βρέθηκε και προκάλεσε και στα παιδιά τους και στον εαυτό του και στην Σοφία και σε όλους, μεγαλύτερη ζημιά», αναφέρεται από το περιβάλλον της δικηγόρου.

«Για να κάνει ζημιά στην Σοφία δεν λέει κανείς την αλήθεια και αυτό είναι το φοβερό. Έχει νάρθηκα στο χέρι, έχει ακόμα πόνους παντού, υποφέρει. Το κεφάλι της είναι χτυπημένο παντού, πονάει. Όσο περνάνε οι μέρες, το τρομακτικό της εικόνας περνάει, αυτό που δεν θα περάσει ποτέ είναι το τραύμα στην ψυχή της», συμπληρώνουν, μιλώντας στο Mega.
H κα Πολυζωπούλου βλέπει κινήσεις σκοπιμότητας με απώτερο στόχο, όπως λέει το περιβάλλον της, τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο με τον Απόστολο Λύτρα. Η σχέση τους, όπως αποκαλύπτεται, περνούσε κρίση εδώ και μήνες.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...