Ακούνε Πρωτόπαπα, Ευθυμίου και Τσουκάτο και εγκαταλείπουν τον Χάρη Δούκα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο Χάρης Δούκας, γίνεται όλο και πιο σαφές, ότι επιθυμεί να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, είτε εκείνοι που τον δουλεύουν τον έχουν βάλει μπροστά, είτε ο ίδιος πρόθυμα έχει δεχτεί να διαδραματίσει τον ρόλο, ο Χάρης Δούκας θα διεκδικήσει τη θέση μεταβατικού προέδρου του πάλαι ποτέ κραταιού Κινήματος με αντικειμενικό σκοπό να ανοίξει ο δρόμος για το κόμμα – μαριονέττα της διαπλοκής με αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Χάρης Δούκας, ωστόσο, όσο δεν αντιλαμβάνεται τι σκέφτεται να πράξει είναι βέβαιο ότι θα διασυρθεί και θα ταπεινωθεί. Θα δοκιμάσει την απόρριψη των ψηφοφόρων του Δήμου Αθηναίων, τους οποίους χλευάζει, όντας φρεσκοεκλεγμένος, μόνο και μόνο με την πρόθεσή του, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, να ανέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Στο διαδίκτυο διασύρθηκε λόγω της βιασύνης του να σπεύσει να συναντηθεί με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος είναι κόκκινο πανί για τον δημοκρατικό κόσμο.

Και το πιο βασικό. Έχει μαζέψει γύρω του τα χρεωκοπημένα στελέχη του συστήματος διακυβέρνησης του Κώστα Σημίτη. Ο κόσμος βλέπει τον “στρατηγό” του Χάρη Δούκα, Χρήστο Πρωτόπαπα, τον Πέτρο Ευθυμίου, πρώην υπουργό του Αρχιερέα της Διαπλοκής και τον Θόδωρο Τσουκάτο που αναλαμβάνει ρόλο στο παρασκήνιο και εγκαταλείπει κάθε ιδέα να στηρίξει τον Χάρη Δούκα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και πολύ περισσότερο του ευρύτερου προοδευτικού – δημοκρατικού χώρου.

Η περίοδος Σημίτη είναι καταδικασμένη στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Το σύστημα Σημίτη είναι καταδικασμένο. Ο Χάρης Δούκας θα καταδικαστεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού ως το πολιτικό υποκείμενο το οποίο στήριξαν η σύγχρονη διαπλοκή, μαζί με τους “βρικόλακες” του Σημίτη που επιμένουν να θέλουν να διαδραματίσουν ρόλο στην ταλαίπωρη πατρίδα μας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ