Ακαθάριστα οικόπεδα: Πάνω από 75.000 δηλώσεις την 1η εβδομάδα της παράτασης

Περισσότεροι από 75.000 πολίτες δήλωσαν ότι έχουν καθαρίσει τα οικόπεδά τους «μόνο» την πρώτη εβδομάδα της παράτασης που δόθηκε, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο “X” ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Όπως μάλιστα τονίζει, συνολικά έχουν υποβληθεί 574.000 δηλώσεις στην πλατφόρμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα.

Ειδικότερα ο κ. Κικίλιας επισημαίνει: «Μόνο την πρώτη εβδομάδα της παράτασης που δόθηκε, πάνω από 75.000 πολίτες μπήκαν στην πλατφόρμα και δήλωσαν ότι έχουν καθαρίσει τα οικόπεδά τους, ενώ απομένουν 10 ημέρες μέχρι την εκπνοή της νέας προθεσμίας. Συνολικά έχουν υποβληθεί 574.000 δηλώσεις, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι Έλληνες στηρίζουν έμπρακτα στο πεδίο της πρόληψης τη μάχη που δίνουν οι πυροσβέστες μας φέτος το καλοκαίρι».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;