Αιφνιδιασμός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζει την κίνηση που κανείς δεν περιμένει

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζει μεταγραφικό «χτύπημα» που αιφνιδιάζει. Η υπόθεση Τσιμίκα και η Νότιγχαμ στο επίκεντρο της αγγλοελληνικής εξίσωσης

Μπορεί οι μεταγραφικές περίοδοι να φέρνουν μαζί τους δεκάδες φήμες, αλλά όταν κινείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οι εξελίξεις αποκτούν άλλο βάρος. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα, ενδεχομένως σχεδιάζοντας μια πολύκροτη επανασύνδεση.


Η κίνηση-έκπληξη και η σιωπή πριν τη «θύελλα»

Η παρουσία του Μαρινάκη σε δύο ισχυρούς ποδοσφαιρικούς οργανισμούς, Ολυμπιακό και Νότιγχαμ, του δίνει τη δυνατότητα να εξελίσσει στρατηγικά σχέδια κάτω από τα ραντάρ. Και αυτή τη φορά, φαίνεται πως έχει κάτι μεγάλο στα σκαριάμια κίνηση που ελάχιστοι περίμεναν, αλλά αν επιβεβαιωθεί, θα προκαλέσει αίσθηση.


Το νήμα οδηγεί στον Τσιμίκα – Το παρασκήνιο

Ο 29χρονος διεθνής μπακ βρίσκεται σε μεταγραφικό σταυροδρόμι, καθώς η έλευση του Κέρκεζ στη Λίβερπουλ θολώνει το μέλλον του στο Άνφιλντ. Η Mirror αναφέρει πως η Νότιγχαμ ενδιαφέρεται σοβαρά, με τον Μαρινάκη να γνωρίζει προσωπικά τον Τσιμίκα από τη θητεία του στον Ολυμπιακό.


Στο σκάκι της Premier League, ο Μαρινάκης κρατά έναν άσσο

Ο ισχυρός παράγοντας έχει αποδείξει πως δεν ακολουθεί τη μεταγραφική αγορά – τη διαμορφώνει. Αν τελικά ο Τσιμίκας κινηθεί προς τη Νότιγχαμ, τότε θα πρόκειται για μια συμβολική και ουσιαστική επιστροφή υπό γνώριμη διοίκηση, με φόντο την πιο ανταγωνιστική λίγκα του κόσμου.

Το μόνο βέβαιο;
Ο Μαρινάκης ετοιμάζει την κίνηση που κανείς δεν περιμένει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...