«Αδίστακτος, μικρόψυχος, κακός και λίγος» – Η Μαρία Καρυστιανού διέσυρε δημόσια τον Βορίδη

Η Μαρία Καρυστιανού ξεκαθάρισε στον Μάκη Βορίδη πως το αίτημα των οικογενειών είναι «αξιακό και όχι κομματικό».
Σε δημοσίευμα που αναφερόταν στον Μάκη Βορίδη, ο οποίος έκανε δηλώσεις για τα Τέμπη, στάθηκε η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Στον εν λόγω δημοσίευμα, ο Μάκης Βορίδης μίλησε για τη Μαρία Καρυστιανού κάνοντας λόγο πως «δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο», γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της προέδρου Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών.

«Τόσο αδίστακτος που βάζει σε ανήθικη και μικροπρεπή σύγκριση τις ΜΑΝΕΣ! Τόσο μικρόψυχος, κακός και λίγος που δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο πόνος της μάνας είναι ίδιος για όλες, όταν χάνουν το παιδί τους και τη γη κάτω από τα πόδια τους. Τολμάει να σπιλώνει τον αγώνα μας για τη δικαίωση των παιδιών μας με φτηνό πολιτικό λόγο που δεν μας αφορά!» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Καρυστιανού.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Τόσο αδίστακτος που βάζει σε ανήθικη και μικροπρεπή σύγκριση τις ΜΑΝΕΣ!

Τόσο μικρόψυχος, κακός και λίγος που δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο πόνος της μάνας είναι ίδιος για όλες, όταν χάνουν το παιδί τους και τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Τολμάει να σπιλώνει τον αγώνα μας για τη δικαίωση των παιδιών μας με φτηνό πολιτικό λόγο που δεν μας αφορά!

Ποσό δύσκολο κ. Βορίδη είναι να καταλάβετε ότι το αίτημα μας είναι αξιακό και όχι κομματικό!

Αξιακό! Είναι τόσο άγνωστη η λέξη αυτή για εσάς;

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας.

Οποίος και να κυβερνούσε τα ίδια θα ζητούσαμε!

Δικαιοσύνη και φως!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;