Αγριεύουν τα πράγματα: Ο Άδωνις καταγγέλλει μέσα από τον ΣΚΑΪ ότι ο Μαλέλης και ο Μαρινάκης θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη (vid)

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όπως όλα δείχνουν η κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες αναφορικά με την ευστάθεια της πολιτικής ζωής του τόπου.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ακόμη και ο Άδωνις που στο παρελθόν κυριολεκτικά “σερνόταν” πίσω από τον εφοπλιστή και τους παρατρεχάμενούς του στα ΜΜΕ, τους οποίους μάλιστα τους τροφοδοτούσε και με ρεπορτάζ και πληροφορίες αγανάκτησε. Οι φήμες λένε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος προς το παρόν έχει καταγράψει μία μικρή νίκη έναντι ηλικιωμένου υπαλλήλου του Βαγγέλη Μαρινάκη, θα κλιμακώσει εναντίον της ALTER EGO με εντολή Μητσοτάκη.

Προς το παρόν έχει προχωρήσει σε καταγγελίες που αναφέρουν τα ακόλουθα.

«Μαλέλης και Μαρινάκης θέλουν θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση κάνοντας αντιπολίτευση από το #MEGA. Τους ζητάω να με καλέσουν να μιλήσω στο κανάλι και δεν με καλούν».

Νομίζω ότι η αναφορά στον Μαλέλη δεν χρειαζόταν. Εξάλλου, τις αποφάσεις δεν τις παίρνει ο Μαλέλης. Ο Μαλέλης εκτελεί τις εντολές που δέχεται από ψηλά. Άντε, και να κουτσομπολεύει λίγο με τη Ράνια Τζίμα στους διαδρόμους και στις συσκέψεις του Mega Channel. Μέχρι εκεί.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;