«Ήθελα να γίνω πλούσιος» – Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για όλα – Τι αποκάλυψε για το διαζύγιό του (vids)

Για το διαζύγιο με την Εύη Βατίδου, τα 50 χρόνια στα δικαστήρια ως ποινικολόγος, αλλά και τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μίλησε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε καλεσμένος της Έλενας Παπαβασιλείου στην εκπομπή EQ του Action 24, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στα παιδικά του χρόνια, τότε που οι συνθήκες της ζωής του ήταν δύσκολες με την οικογένειά του να μένει σε υπόγειο.

«Η πρώην γυναίκα μου έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τον χωρισμό του με την Εύη Βατίδου, κάνοντας λόγο για μια πολύχρονη κι επίπονη δικαστική διαμάχη.

«Παντρεύτηκα στα 52 και έγινα πατέρας 53. Χώρισα όταν τα παιδιά μου ήταν 3 και 2 ετών. Δεν ήθελα να μεταφέρω τα προσωπικά μου προβλήματα με την πρώην σύζυγό μου στα παιδιά μου. Ακόμα και σήμερα δεν έχω συζητήσει ποτέ με τα παιδιά μου για το διαζύγιο. Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για τη μητέρα τους, παρότι υπέστη δεινά, για δώδεκα χρόνια ήμασταν σε δίκες, με αντικείμενο την περιουσία. Η πρώην γυναίκα μου έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών. Τα κέρδισα αυτά τα δικαστήρια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ο καρκίνος πλέον είναι θεραπεύσιμος»

Μιλώντας για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι πλέον, πρόκειται για μια νόσο που μπορεί να θεραπευτεί, ενώ επισήμανε τη σημασία της πρόληψης, καθώς υπάρχουν, πια εξετάσεις με τις οποίες μπορεί κάποιος να ενημερωθεί για την ασθένεια ακόμα και πριν εκδηλωθεί.

«Ήθελα να γίνω πλούσιος»

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν σκέφτηκε ποτέ να πολιτευτεί, παρά το γεγονός ότι είχε δεχτεί αντίστοιχες προτάσεις.

Ο ποινικολόγος είπε συγκεκριμένα ότι δεν πήρε ποτέ αυτή την απόφαση καθώς ήθελε «να γίνει πλούσιος», μια δυνατότητα που η δικηγορία τού πρόσφερε, ενώ η πολιτική δεν θα μπορούσε.

Τόνισε δε, ότι αν εκτός του λειτουργήματός του, ασχολούνταν και με κάτι άλλο, δεν θα μπορούσε να είναι τόσο συνεπής στο έργο του και άρα, επιτυχημένος.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ