Έτσι γνωρίστηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί κατά καιρούς για τις σχέσεις μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν είχαν ειπωθεί πολλά για το πώς γνωρίστηκαν τα δύο πρόσωπα. Την αφορμή για τη γνωριμία τους αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων της έδρας του Φορέα Διαχείρισης Ελληνικού.

«Στον δεύτερο χρόνο της βουλευτικής μου θητείας, στην έναρξη δηλαδή, ένας φίλος που είχα γνωρίσει στην πορεία από το Ελληνικό – δεν ήταν τότε Δήμαρχος, ήταν αντιπολίτευση – οργάνωσε την παρουσίαση ενός βιβλίου εδώ στο Ελληνικό και έφτιαξε ένα πάνελ στο οποίο αποφάσισε, δεν ξέρω πώς είχε αυτήν την έμπνευση, και κάλεσε από τη Νέα Δημοκρατία τον Κυριάκο Μητσοτάκη και από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό τον Άδωνι Γεωργιάδη», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης. «Με τράβαγε το Ελληνικό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως απεδείχθη», είπε με νόημα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Εκεί για πρώτη φορά στις κουβέντες που κάναμε, ο κύριος Κωνσταντάτος τότε, ο φίλος μου ο Γιάννης σήμερα, μας πίεζε και μας έλεγε ότι είναι απαράδεκτο για το Ελληνικό και την Ελλάδα να μένει στο αεροδρόμιο σε αυτήν την κατάσταση, ήταν ήδη ένα αχούρι, για να το πω πολύ απλά», είπε και συμπλήρωσε: «Θυμάμαι ότι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εγώ είχαμε πει ότι αυτό πρέπει να προχωρήσει και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το ξεκολλήσουμε».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ