Έτσι αποχαιρέτησαν οι Ένοπλες Δυνάμεις τους στρατιωτικούς που σκοτώθηκαν στη Λιβύη

Με μια τελετή που ήταν γεμάτη από συγκίνηση και απέραντη θλίψη αποχαιρέτησαν νωρίτερα σήμερα το πρωί οι Ένοπλες Δυνάμεις τους τρεις στρατιωτικούς που ήταν ανάμεσα στα πέντε θύματα του τροχαίου δυστυχήματος στη Λιβύη.

Η ειδική τελετή έγινε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετά την καθιερωμένη έπαρση της σημαίας.

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία στάθηκε στην είσοδο του υπουργείου ακίνητη και σιωπηλή. Την ίδια στιγμή σε όλα τα μπαλκόνια του κτηρίου βρίσκονταν στρατιωτικοί από όλα τα όπλα.

Στο πλαίσιο της ειδικής τελετής, τελέστηκε μνημόσυνο και τρισάγιο στον ιερό ναό που βρίσκεται μέσα στους χώρους του στρατοπέδου Παπάγου.

Στην τελετή παρέστησαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Δένδιας, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Ανδρέας Κορωνάκης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, ο Υπαρχηγός ΓΕΝ Υποναύαρχος Κωνσταντίνος Βλάχος ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...