Έρχεται νέο «Gigabyte voucher» για δωρεάν γρήγορο ίντερνετ οπτικής ίνας

Ένα νέο πρόγραμμα «Gigabyte voucher» για συνδέσεις ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων μέσω οπτικής ίνας για διαμερίσματα προωθεί το υπουργείο Οικονομικών, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός, Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε πως έχουν ήδη «τρέξει» όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και το πρόγραμμα για σύνδεση ίντερνετ με οπτική ίνα θα είναι στον «αέρα» εντός του Ιουλίου

Ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε πως το πρόγραμμα είναι συμπληρωματικό στο ισχύον πρόγραμμα για το voucher ευρυζωνικότητας με το οποίο κάθε κτίριο και κάθε πολυκατοικία μπορεί να συνδεθεί.

Το νέο Gigabyte Voucher, έρχεται τώρα για να δώσει την ευκαιρία σε κάθε διαμέρισμα να συνδεθεί δωρεάν, χωρίς καμία επιβάρυνση ή άλλες δυσκολίες, με την σύνδεση οπτικής ίνας, εφόσον πρώτα έχει ολοκληρωθεί η σύνδεση του κτιρίου.

Ο κ. Παπαθανάσης μάλιστα εξήγησε πως το πρόγραμμα θα ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Η διαδικασία ένταξης σε αυτό θα είναι απλή, αποκλείοντας κάθε γραφειοκρατία, καθώς κάθε πολίτης θα μπορεί απευθείας να κάνει αίτηση στον πάροχο ίντερνετ, όπως και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ