Έξαλλος ο Μαρκόπουλος της ΝΔ με τον Μητσοτάκη: «Δίνει τους πάντες και τα πάντα για να σωθεί. Όσα είπε στη συνέντευξη είναι μπούρδες» (pic)

Κάτι παραπάνω από έξαλλος είναι ο πρώην βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, που είναι από τα 16 του στο κόμμα, μετά τις αποκαλύψεις για την τραγωδία στα Τέμπη που αποκαλύπτουν την απόλυτη συγκάλυψη που επιχειρήθηκε.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος εξαπολύει επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγορεί ότι «δίνει τους πάντες και τα πάντα για να σωθεί», μετά και την πρόσφατη συνέντευξή του.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:

«57 νεκροί οι πιο πολλοί καμένοι ζωντανοί ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ!
Ολα όσα ακούστηκαν στην συνέντευξη ήταν μπούρδες. ΟΛΟΙ γνώριζαν πολλούς μήνες πριν. Έστησαν μια εξεταστική για να συγκαλύψουν τα πάντα. Χθες ο ΠΘ ξεφτίλισε τους βουλευτές του που τον άκουσαν να λέει ότι η εξεταστική δεν έκανε την δουλειά της σωστά. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ… διότι αυτός είναι !

Τώρα τρέμει για την τύχη του! Δίνει τους πάντες και τα πάντα για να σωθεί !
Τα Τεμπη μέσα στην δυστυχία που μοίρασαν, ένωσαν όλες τις κοινωνικές ομάδες και όλους τους ανθρώπους ότι κι αν είναι κι όπου κι αν ανήκουν σε ένα ΙΕΡΟ ΑΙΤΗΜΑ, αυτό της δικαιοσύνης και της αλήθειας.
Νοιωθω ότι αυτό το αίτημα θα παραμείνει ζωντανό μέχρι να ξεβρωμίσει ο τόπος»

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Αμερικανοί θεωρούν τον Μητσοτάκη τελειωμένο – Ο Τραμπ θα συναντήσει τον επόμενο πρωθυπουργό

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν...

Ο Μητσοτάκης σκέφτεται να δώσει υπουργείο στον Ανδρέα Λοβέρδο

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου."Παίκτης" του παρασκηνίου μου...