Έγγραφο-κόλαφος για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τον εκθέτει ανεπανόρθωτα για την βόμβα στην Hellenic Train (vid)

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Το κράτος επί Μητσοτάκη έχει διαλυθεί σε όλους τους τομείς. Η πραγματικότητα αυτή ισχύει και για τον… πολυδιαφημισμένο τομέα της ασφάλειας και της δημόσιας τάξης. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δε, ο εθνικός μας σερίφης, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μάλλον είναι ντεφορμέ.

Στο δελτίο του Mega Channel αποκαλύφθηκε ότι είχε υπάρξει προειδοποίηση, μέσω υπηρεσιακού εγγράφου των αρχών, ότι η Hellenic Train ήταν ο Νο1 στόχος πιθανής τρομοκρατικής ενέργειας. Η διαλυμένη αστυνομία των Χρυσοχοΐδη και Μητσοτάκη, όμως, δεν έκανε τίποτα και άφησε τους βομβιστές να περάσουν κάτω από την μύτη της.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.