Άσχημα νέα για τον Νίκο Ανδρουλάκη – Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για το ΠΑΣΟΚ (pics)

Άσχημα νέα έρχονται για το Νίκο Ανδρουλάκη και από τη δημοσκόπηση της GPO για το flash.gr. Στην ερώτηση αν πιστεύουν ότι η αντιπολίτευση που κάνει το ΠΑΣΟΚ απέναντι στην κυβέρνηση είναι γόνιμη και εποικοδομητική το 71,7% των ερωτηθέντων απαντά αρνητικά, ενώ μόλις το 27,0% των απαντήσεων είναι θετικές.

Πιο σκληρή αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση ζητούν 7 στους 10 πολίτες από το ΠΑΣΟΚ. 71,1% των ερωτηθέντων απαντά ότι θα ήθελε η αντιπολιτευτική τακτική του κόμματος να γίνει πιο σκληρή απέναντι στην κυβέρνηση. Αντιθέτως, μόλις το 26% των ερωτηθέντων εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας ότι δεν θα ήθελαν πιο σκληρή αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ.

Η «παράσταση νίκης» του ΠΑΣΟΚ απέναντι στην κυβέρνηση είναι έντονα αρνητική, μιας και ο κόσμος πιστεύει σε συντριπτικό ποσοστό 80% ότι το κόμμα αδυνατεί να κερδίσει τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές. Θετικά απαντά μόνο το 16,8% των ερωτηθέντων.

ΠΗΓΗfimotro.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

«Η Δικαιοσύνη δολοφονήθηκε» – Καταπέλτης η Μαρία Καρυστιανού για τα Τέμπη

Σκληρή ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για τα Τέμπη: κατηγορεί τη Δικαιοσύνη για συγκάλυψη, ζητά εκταφές με τοξικολογικές και προσφυγή σε ΕΕ και ΟΗΕ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων