Άρχισαν τα όργανα για τον Νίκο Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ

Από νωρίς άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ, καθώς έχουν βέβαιη την τρίτη θέση στις ευρωεκλογές και πλέον η καρέκλα του Νίκου Ανδρουλάκη τρίζει επικίνδυνα.

Στο εσωτερικό του κόμματος ήδη έχουν αρχίσει οι γκρίνιες. Ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί είναι τα όσα είπε η Βάσια Αναστασίου, γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Αction24, για το ενδεχόμενο να μην πετύχει τους στόχους του το κόμμα είπε χαρακτηριστικά: «Αν το ΠΑΣΟΚ βγει τρίτο κόμμα, ο κ. Ανδρουλάκης να θέσει τον εαυτό του στην κρίση του κόμματος και των οργάνων»!

Και μπορεί να συμπλήρωσε πως και η ίδια αυτό θα έκανε στη θέση του, αλλά το συμπέρασμα είναι πως αμφισβητείται και η τακτική που έχει ακολουθήσει και η ίδια η θέση του.

Όπως εξήγησε η κ. Αναστασίου, σύμφωνα με τους στόχους που έχει θέσει και ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης, η τρίτη θέση θα είναι αποτυχία.

Σε αυτή την περίπτωση, είπε πως το ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί σε επίπεδο οργάνων για να παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις. Θεώρησε ότι και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα κάνει την πιο σωστή επιλογή για το ΠΑΣΟΚ, «γιατί δεν κινείται προσωπικά, αλλά βάζει το κόμμα πάνω από τον εαυτό του».

ΠΗΓΗolympia.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ