Άρχισαν τα όργανα για τον Νίκο Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ

Από νωρίς άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ, καθώς έχουν βέβαιη την τρίτη θέση στις ευρωεκλογές και πλέον η καρέκλα του Νίκου Ανδρουλάκη τρίζει επικίνδυνα.

Στο εσωτερικό του κόμματος ήδη έχουν αρχίσει οι γκρίνιες. Ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί είναι τα όσα είπε η Βάσια Αναστασίου, γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Αction24, για το ενδεχόμενο να μην πετύχει τους στόχους του το κόμμα είπε χαρακτηριστικά: «Αν το ΠΑΣΟΚ βγει τρίτο κόμμα, ο κ. Ανδρουλάκης να θέσει τον εαυτό του στην κρίση του κόμματος και των οργάνων»!

Και μπορεί να συμπλήρωσε πως και η ίδια αυτό θα έκανε στη θέση του, αλλά το συμπέρασμα είναι πως αμφισβητείται και η τακτική που έχει ακολουθήσει και η ίδια η θέση του.

Όπως εξήγησε η κ. Αναστασίου, σύμφωνα με τους στόχους που έχει θέσει και ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης, η τρίτη θέση θα είναι αποτυχία.

Σε αυτή την περίπτωση, είπε πως το ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί σε επίπεδο οργάνων για να παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις. Θεώρησε ότι και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα κάνει την πιο σωστή επιλογή για το ΠΑΣΟΚ, «γιατί δεν κινείται προσωπικά, αλλά βάζει το κόμμα πάνω από τον εαυτό του».

ΠΗΓΗolympia.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;