«Άντε γ@μ!σ0υ, τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε…» – Άγριο ξύλο με πρωταγωνιστή τον Μπέο στον Βόλο (vid)

Σοβαρό επεισόδιο με τον Αχιλλέα Μπέο να χαστουκίζει πολίτη σημειώθηκε στον Βόλο, μπροστά στα μάτια των αστυνομικών. Σύμφωνα με το gegonota.news, το πρωί του Σαββάτου (30/9) οι κάτοικοι στην Άλλη Μεριά συγκεντρώθηκαν στην διαλυμένη γέφυρα για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, κροκάλες και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωί για να αποτρέψουν το μπάζωμα. Από το απόγευμα της Παρασκευής (29/9) βρίσκονται στο ρέμα και κάνουν ανθρώπινη αλυσίδα. Χθες (29/9) αποτράπηκε το μπάζωμα και κλήθηκε η αστυνομία, ενώ το εργολαβικό συνεργείο εμφανίστηκε και σήμερα το πρωί και βρήκε τους κατοίκους στη θέση τους. Η αστυνομία κλήθηκε και στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος.

Ένας εξαγριωμένος κάτοικος έπειτα από έναν έντονο διάλογο που είχαν του είπε «αντε γ…». Τότε ο δήμαρχος Βόλου τον πλησίασε και του έριξε χαστούκι με την αστυνομία να παρακολουθεί την σκηνή. «Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα» φώναζε ο πολίτης. Ο Αχιλλέας Μπέος έδινε εντολή στους αστυνομικούς να τους συλλάβουν όλους τους διαμαρτυρόμενους γιατί παρεμπόδιζαν το έργο, ενώ κάτοικος που ήταν μέσα στο ρέμα, διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα κατέγραφε τα γεγονότα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.