Άδωνις: «Δεν υπάρχει σκευωρία Novartis – Ζητάμε συγγνώμη, αποσύρονται όλα» (vid)

Σε μία κάπως πιο διαφορετική γραμμή σε σχέση με τα όσα είπε χθες ο Γιάννης Οικονόμου κινήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Άδωνις Γεωργιάδης σε σχέση με την υπόθεση Novartis και την παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για λόγους διαφορετικούς από τους χειρισμούς που έγιναν και είχαν οδηγήσει στην ενοχοποίηση των δέκα πολιτικών για την υπόθεση.

Ο υπουργός Ανάπτυξης είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν υπάρχει σκευωρία Novartis και πως θα πρέπει να ζητηθεί συγγνώμη και πώς όλα όσα έχουν ειπωθεί σχετικά αποσύρονται. Όπως αποσύρονται και οι χαρακτηρισμοί περί «υπόκοσμου» και «συμμορίας» που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, αναφερόμενος στους δημοσιογράφους, Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννα Παπαδάκου που ασχολήθηκαν εκτενώς με την υπόθεση.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Δημήτρης Τάκης: «Αφού λέτε ότι σέβεστε την υπόθεση της δικαιοσύνης, θα πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη για τα περί σκευωρίας;»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ως προς την σκευωρία, ασφαλώς. Αποσύρονται αφού αποφάνθηκε έτσι η δικαιοσύνη».

Δημήτρης Τάκης: «Θα πρέπει να ζητηθεί συγγνώμη και για τους δημοσιογράφους για τους οποίους είχαν ακουστεί βαριές κατηγορίες στη Βουλή;»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Από την ώρα που αμετάκλητα και τελεσίδικα η ελληνική δικαιοσύνη έκρινε, για μένα έχει τελειώσει. Είναι αθώοι».

Δημήτρης Τάκης: «Θα τους ζητήσετε συγγνώμη;»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν χρειάζεται να τους ζητήσετε συγγνώμη, αποσύρονται όλα. Είναι σαν λες στον ανακριτή ότι ζητήσαμε συγγνώμη».

Δημήτρης Τάκης: «Άρα δεν υπάρχει σκευωρία για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα. Ούτε για τους δημοσιογράφους».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Έληξε, πάμε παρακάτω».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ