Άγριο παρασκήνιο: Εισβολή Τσακαλώτου στο γραφείο του Κασσελάκη: «Να μιλήσω με τον πρόεδρο σας» (vid)

Το παρασκήνιο της… ξαφνικής συνάντησης του Στέφανου Κασσελάκη με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο αποκαλύπτει η ιστοσελίδα CNN Greece, αν και επισήμως, οι δύο πλευρές μιλάνε για προγραμματισμένη συνάντηση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσακαλώτος, διέκοψε τη σύσκεψη που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τους συνεργάτες του, λέγοντας μάλιστα πως ανεβαίνει στον 7ο όροφο «για να μιλήσει με τον πρόεδρο σας».

Η συνάντηση δεν κράτησε περισσότερα από 15 λεπτά, με την ατμόσφαιρα να είναι ηλεκτρισμένη.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Τσακαλώτος ζήτησε από τον κ. Κασσελάκη να αποσύρει τις διαγραφές στελεχών, καθώς κάτι τέτοιο αποτελεί προϋπόθεση για να βελτιωθεί το κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος και να συζητηθεί με ηρεμία το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είχαμε μια συνάντηση σε καλό κλίμα. Του εξήγησα, όμως, ότι για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, για τα σχέδια που έχει, για τα σχέδια που έχω, δεν μπορούν να γίνουν σε καλό κλίμα, όσο υπάρχουν οι απειλές για διαγραφές. Με άκουσε με θετικό τρόπο, θα δούμε τι θα κάνει κι αν θα το λύσει αυτό. Θα είμαστε σε καλύτερη θέση για να συζητήσουμε και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, πόσο πιθανό η όχι είναι η ενότητα. Εγώ του ζήτησα να τις πάρει πίσω ή να λύσει το θέμα και είπε θα το μεριμνήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Απαντώντας, ο κ. Κασσελάκης φέρεται να είπε πως «θέλω πειθαρχία. Θέλω τα στελέχη στις δημόσιες παρεμβάσεις τους να είναι προσεχτικά και όποιες διαφωνίες έχουν να τις λένε στα όργανα, σύμφωνα με το καταστατικό».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.