Άγριο παρασκήνιο: Γιατί ο Μητσοτάκης πέταξε έξω τον Βορίδη

O κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε τον ανασχηματισμό.

Επιστρέφει στο δημόσιας τάξης ο Χρυσοχοϊδης ενώ ο Αδωνις παει στο υγειας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης λοιπόν αφήνει το Υπουργείο Εργασίας και μεταφέρεται στο Υγείας, από όπου και φεύγει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και τοποθετείται στο Προστασίας του Πολίτη, για να συνεχίσει το καταστροφικό έργο που είχε αφήσει στη μέση.

Παράλληλα, αντικαθίσταται και ο υφυπουργός Προστασίας του πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος, τη θέση του οποίου αναλαμβάνει ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης.

Τη κενή θέση που αφήνει ο Άδωνις θα καλύψει η Δόμνα Μιχαηλίδου που αναλαμβάνει το υπουργείο Εργασίας, με την Ιωάννα Λυτρίβη να την διαδέχεται ως υφυπουργός Παιδείας.

Την ίδια στιγμή μεγάλο ντόρο κάνει η αποπομπή του μέχρι πρότινος υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη, ο οποίος αντικαθίσταται από τον Παύλο Μαρινάκη.

Σύμφωνα με το olympia.gr, φαίνεται πως για να μην χάσει το ακροδεξιό κοινό ο κ. Βορίδης συμφώνησε να απέχει για κάποιο διάστημα από τα υπουργικά έδρανα, προκειμένου να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον γάμο των ομόφυλων, αφού όπως έχει διαμηνυθεί δεν θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας για τους βουλευτές.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ