Άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε Παπανδρέου και Ανδρουλάκη μετά την πρωτοφανή αθλιότητα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Συνεχίζεται η εσωκομματική αμφισβήτηση του Νίκου Ανδρουλάκη και ιδιαίτερα η κόντρα με το Νίκο Παπανδρέου, ο οποίος είχε και φραστικό επεισόδιο με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, μετά το άρθρο που είχε δώσει στην δημοσιότητα.
Όλα συνέβησαν στην κλειστή σύσκεψη της ευρωομάδας του κόμματος και αιτία ήταν η πρόθεση Ανδρουλάκη να ορίσει επικεφαλής τον πρώην υπουργό, Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος εξελέγη πρώτη φορά ευρωβουλευτής.

Μάλιστα σε έντονο ύφος ζήτησε τον λόγο από τον Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος του απάντησε πως και στη Νέα Δημοκρατία ο Κυμπουρόπουλος είχε έρθει πρώτος το 2019, αλλά επικεφαλής ανέλαβε ο Μεϊμαράκης.

Η απάντηση αυτή εξόργισε περισσότερο τον Νίκο Παπανδρέου που φέρεται να είπε «αυτό είναι το επιχείρημα;» και αμέσως μετά απευθυνόμενος στον Μανιάτη, τον κάλεσε να τοποθετηθεί λέγοντάς του «εσύ δεν έχεις φωνή;».

Πάντως ο πρώτος σε σταυρούς εκλεγμένος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ είναι ενοχλημένος και από το γεγονός ότι ο Ανδρουλάκης δεν μπήκε στον κόπο ούτε καν να τον πάρει τηλέφωνο για να τον συγχαρεί.

Πάντως το επεισόδιο έληξε με τον Νίκο Παπανδρέου να λέει:
«Βλέπω ότι είναι προαποφασισμένο. Οπότε, αφού το θέλει τόσο πολύ ο πρόεδρος, ας γίνει ό,τι θέλει. Εμένα δεν με νοιάζουν οι καρέκλες, αλλά να προσφέρω στην πατρίδα μου. Η διαπραγμάτευση για τα χαρτοφυλάκια στην ΕΕ θέλει εμπειρία. Εγώ θα την κάνω και ας πάρει ο Γιάννης τη θέση μου».

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...