Άγριος διασυρμός του Άδωνι Γεωργιάδη στο Ηρώδειο (vid)

Όταν από τα μεγάφωνα του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού ακούστηκε ότι στον χώρο βρίσκεται και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο κόσμος ξέσπασε σε παρατεταμένα γιουχαΐσματα σε βάρος του, τα οποία και ακούστηκαν ξεκάθαρα, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της παρουσιάστριας της εκδήλωσης να τα «σκεπάσει», ανεβάζοντας την ένταση της φωνής της.

Για την ιστορία, η συναυλία στην οποία έδωσε το «παρών» ο Αδωνις ήταν αφιερωμένη στον εμβληματικό Μίκη Θεοδωράκη, με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» να ερμηνεύει τα πιο αγαπημένα λαϊκά και λυρικά τραγούδια του με τη συμμετοχή καταξιωμένων ερμηνευτών όπως η Ελένη Βιτάλη, ο Δημήτρης Μπάση και η Ρίτα Αντωνοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.