«Άβυσσος το μυαλό των ατάλαντων γόνων…» – Ανάρτηση «κόλαφος» του Αντώναρου για τον Μητσοτάκη (pic)

Σε παρέμβασή του ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφέρει:

Μπορεί ο ενδοτικός Μητσοτάκης να μην ξέρει να λέει όχι στις απαιτήσεις και διεκδικήσεις Ερντογάν και Τουρκίας. Αλλά στο εσωτερικό μέτωπο το παίζει παλληκαράς.
Φερ’ ειπείν όταν πρόκειται για προεκλογικό ντιμπέιτ με τον αρχηγό της αξιωματ.αντιπολιτευσης εν όψει ευρωεκλογών.

Όχι. Όχι. Όχι. Επειδή τρέμει τη ζωντανή σύγκριση όπως ο διάβολος το λιβάνι. Αντιπαράθεση χωρίς προσυνεννοημένες ερωτήσεις και απαντήσεις σε σκονάκια. Α παπά.
Στην αρχή προσπάθησαν να το αποφύγουν με καραμπινάτο δημόσιο ψέμα του κυβερνητικού εκπροσώπου. Ότι δήθεν δεν είχε γίνει ποτέ ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών σε προηγούμενες εκλογές. Όταν τους ξεβράκωσε η αφεντιά μου υπενθυμίζοντας τους ότι είχε γίνει το 2009 με μένα ως κυβέρν.εκπροσωπο δεν ξανά χρησιμοποίησαν το σαθρό επιχείρημα.
Ο πρωθυπουργός κάνει ντιμπέιτ στη Βουλή όποτε χρειάζεται. Αυτό είναι το νέο τους αφήγημα. Αποσιωπωντας βέβαια ότι στην Ευρώπη τέτοιες τηλεοπτικές συζητήσεις αποτελούν κανόνα.
Κατά τα αλλά — σύμφωνα με το εκλογικό του σλόγκαν — ο Μητσοτάκης θέλει να μας φέρει «πιο κοντά στην Ευρώπη».
Άλλο πάλι και τούτο. Λες κι η Ελλάδα δεν αποτελει και πολιτικά και γεωγραφικά αναπόσπαστο τμήμα της Ευρώπης.
Άβυσσος το μυαλό των ατάλαντων γόνων. Εκτός κι αν ο άνθρωπος παραδέχεται — εμμέσως πλην σαφώς — ότι κατά την «μοναρχία» του η Ελλάδα απομακρύνθηκε από την…Ευρώπη.
Υπάρχει βέβαια κι άλλη εξήγηση. Μπορεί να ζήλεψε το όραμα Σημίτη και ΓΑΠ που φαντασιώνονταν να μας μετατρέψουν σε Δανία η Ιρλανδία. Το θυμάστε. Τα επίχειρα αυτών των πολιτικών ονειρώξεων τα βιώνουμε μέχρι σήμερα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ